Tyttömäinen kevätpäivä

Tänään oli niin kauniin aurinkoinen (vaikkakin tuulinen) päivä, että päätin ottaa käyttöön uuden hameeni, joka löytyi sattumalta viime viikolla Forumin Seppälän Outlet-osastolta.
 En ole pitkään aikaan löytänyt kivaa a-linjaista hametta, joten nyt kun bongasin sellaisen vaivaiseen seitsemän euron hintaan, pakkohan se oli ostaa pois. Tykkään tosi paljon siitä, miten vyötärö (kyllä, ylipainoisellakin ihmisellä voi olla sellainen) korostuu tässä hameessa, ja nuo vekit tekevät siitä hauskan tyttömäisen. Yhdistin hameen tällä kertaa vanhaan Vero Modan toppiin ja H&M:n luottosukkiksiini. (Sormus Lindexista, rannekorut H&M ja Seppälä.)
Koska pelkällä topilla ei tuolla ulkona kyllä vielä todellakaan tarkene, uusi hame sai kaverikseen myös H&M:n neuletakin. Kyseinen vaatekappale maksoi muuten myöskin vain sen seitsemän euroa, ja siinäkin on hieman tuollaista "kiltti tyttö sisäoppilaitoksesta" -vibaa, heh. Musta väri on sikäli tässä asussa hyvä, että se tuo vähän lisää särmää noihin malliltaan hyvin tyttömäisiin vaatteisiin. Ei tässä nyt liikaa haluta söpöstellä!


Viimeistelin lookin hempeällä helminauhalla, sekä tyyliin sopivilla korvakoruilla (molemmat saatu lahjaksi).

Siinä tämän päivän asu! Ihan hyvä muuten saada välillä tänne päivitettyä myös näitä perusarkiasuja; minulla on näköjään taipumusta ottaa kuvia vain silloin, kun olen lähdössä johonkin illanviettoon, ja siksi viimeisen päälle laitettuna. Nyt eivät kyllä ainakaan hiukset olleet kauhean hyvin, heh...mutta olin toisaalta menossa kampaajalle, joten annettakoon se anteeksi.

Seuraavaksi voisinkin viettää loppuillan nenä kirjassa! En tosin opiskelumielessä, vaan lukien tätä opusta, jonka ihana Johanna kuskasi minulle tuliaisiksi New Yorkista asti:


En ole katsonut mitään Lauren Conradin sarjoja, mutta hän näyttää kyllä lähes aina todella kauniilta ja huolitellulta, joten hyvältä vaikuttaa!

Joko muuten odotatte innolla kevättä, ja millaisista kevätvaatteista haaveilette? Oman toivelistani kärjessä ovat tällä hetkellä oranssit kengät - ainakin Seppälässä löytyy yhdet hyvät kandidaatit, mutta täytyy nyt vielä katsella...

Comments

  1. Ootko kerennyt jo selaileen kirjaa, miltä se vaikuttaa? Tekisi mieli itsekin ostaa se :) Lueskelen Lauren Conradin + sen kampaajan + meikkaajan pitämää sivustoa http://thebeautydepartment.com/ ja siellä on ihania tukka/meikki/kynsi-ideoita, kannattaa kurkata.

    ... ja todellakin odotan innolla kevättä! Mieli tekisi ainakin uutta nahkatakkia ja jotain ihania mokkaisia korkkarisaappaita. Ja uusia mekkoja, kynsilakkoja, avokkaita, jotain pastelliväristä ja ja ja ja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti vinkistä, täytyy heti mennä tsekkaamaan kyseinen sivusto! :) Ihan hirveästi en ole vielä ehtinyt kirjaan perehtyä (10 op / 5 kirjan tentti huohottaa kivasti niskaan), mutta ainakin pikaisen selailun perusteella vaikuttaa mielenkiintoiselta. :) Eihän se mitään äärimmäisen syvällisen pohdiskelevaa tekstiä ole, mutta ei sen ole tarkoituskaan olla. ;) Nättejä kuvia kivoista asuista, ja perusvinkkejä pukeutumiseen ja kauneuteen.

      Eilen oli ainakin Helsingissä jo iiiihana kevätpäivä, harmi kun tänään on ollut niin ankea sää. :/ Mutta eiköhän se kevät vielä sieltä tule! Kuulostaa ihanalta tuo idea mokkasaappaista, ja mekkoja ei ole KOSKAAN liikaa. ;) Harmi vaan, että täytyy taas näköjään kiristää vyötä shoppailun suhteen, ollaan mahdollisesti muuttamassa tässä jossain välissä, ja siihen menee tunnetusti aina hirveästi rahaa...

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts